Latest 2013 Pass4sure Cisco CCNP 642-262 Exam Questions

Ensurepass
1. Which two types of modifications can be made by the Cisco Unity Connection Bulk Edit utility? (Choose two.)

A. groups of users based on search criteria

B. global settings for all users

C. call handler settings based on search criteria

D. change web passwords for all users

Answer: AC

 

2. Which two statements most accurately describe the objects and methods that can be processed by Cisco Unified Communications Manager BAT? (Choose two.)

A. Users without mailboxes can have incoming fields overwritten by the specified template.

B. Users with and without voice mail are imported as is, with no changes.

C. Contacts can have incoming fields overwritten by the appropriate contact template.

D. Users with mailboxes can have incoming fields overwritten by the specified template.

E. Contacts are imported without any changes.

F. Imported system call handlers can have incoming fields overwritten by the selected call handler template.

Answer: BE

 

3. Which two methods can be used to create private distribution lists? (Choose two.)

A. created by administrator

B. using TUI

C. adding distribution list role to user

D. using PCA

Answer: BD

 

4. Which Cisco Unity Connection component provides a set of standard features for new subscribers?

A. call handlers

B. personal transfer rules

C. distribution lists

D. user templates

Answer: D

 

5. Which item controls access to advanced Cisco Unity Connection features?

A. search space

B. class of service

C. phone system

D. search scope

Answer: B

 

6. Which two Cisco Unity Connection components use default schedules for processing incoming calls? (Choose two.)

A. system call handler

B. interview handler

C. call routing rules

Answer: AC

 

7. Which call handling element initiates the call flow through the Cisco Unity Connection?

A. call routing tables

B. system call handlers

C. directory handlers

D. interview handlers

Answer: A

 

8. Which Cisco Unity Connection call handling element provides subscriber information for incoming callers?

A. call routing tables

B. system call handlers

C. directory handlers

D. interview handlers

Answer: B

 
Ensurepass offers Latest 2013 642-262 Real Exam Questions , help you to pass exam 100%.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.