CCNP 642-845-Update(Apr-2009) New Questions

Ensurepass

1. The Cisco SDM will create a QoS policy that provides services to two types of traffic. Which two statements indicate the default QoS parameters that are created by SDM? (Choose two.)

A. Business-critical traffic will be sorted into two QoS classes.

B. Real-time traffic will be sorted into one QoS class.

C. Voice traffic will be considered real-time traffic while call signaling will be considered business-critical.

D. All traffic except real-time will be considered best-effort.

E. Routing, management, and transactional traffic will be considered business-critical.

F. Voice and call signaling traffic will be considered real-time.

Answer: EF

2. Using the G.729 codec and the default cRTP configuration, what is the approximate VoIP bandwidth savings across a Frame Relay link that adds a 6 byte frame header?"

A. 55%

B. 58%

C. 60%

D. 63%

Answer: B

3. Which two VoIP capabilities are utilized when the CallManager and the gateway are configured for Survivable Remote Site Telephony? (Choose two.)

A. Analog phones, connected to the PSTN, act as internal call agents if IP communication to the CallManager is lost.

B. An onsite gateway reroutes calls over the PSTN if IP communication to the CallManager is lost.

C. The IP phones can reroute calls over the PSTN if IP communication to the CallManager is lost.

D. Local voice gateways can assume the function of a call agent if IP communication to the CallManager is lost.

E. IP phones use an internal call agent if IP communication to the CallManager is lost.

Answer: BD

4. When deploying a Cisco Wireless Control System (WCS) with the 2700 series location appliance, to within what range is on-demand location of rogue APs possible?

A. 1 meter

B. 5 meters

C. 10 meters

D. 25 meters

E. 33 meters

Answer: C

5. Which three functions can an Integrated Services Router perform in a VoIP network? (Choose three.)

A. voice stream mixing for conference calling

B. voice gateway

C. call admission control

D. analog or digital phone interfaces

E. XML application services

F. large scale dial plan application

Answer: BCD

6. Within the WMM policy, how many default QoS radio access categories are there?

A. 8

B. 5

C. 4

D. 3

Answer: C

7. Refer to the exhibit. On the basis of the information in the exhibit, where is LWAPP encapsulation implemented?

clip_image001

A. LWAPP encapsulation occurs between the WLAN access point and the wireless clients.

B. LWAPP encapsulation occurs between the wireless LAN controller and the wireless clients.

C. LWAPP encapsulation occurs between the wired switch and the wireless clients.

D. LWAPP encapsulation occurs between the wireless LAN controller and the WLAN access point.

E. LWAPP encapsulation occurs between the wired switch and the WLAN access point.

F. LWAPP encapsulation occurs between the wired switch and the wireless LAN controller.

Answer: D

8. Which of the items stated is typically the most expensive method of improving QoS across WAN links?

A. advanced queuing

B. data compression

C. header compression

D. increasing link capacity

Answer: D

9. Refer to the exhibit. Wireless security is based on IEEE 802.1x with WPA. Which three statements are true? (Choose three.)

clip_image001[5]

A. The access point is an EAP supplicant.

B. The client is an EAP supplicant.

C. Client traffic will be encrypted by an AES cryptographic algorithm.

D. Client traffic will be encrypted by an RC4 cryptographic algorithm.

E. The client is operating in WPA personal mode.

F. The client is operating in WPA enterprise mode.

Answer: BDF

10. Which three user interfaces exist for the Cisco WLAN Controllers? (Choose three.)

A. Wireless LAN Solution Engine (WLSE)

B. command-line interface (CLI)

C. Wireless Control System (WCS)

D. TFTP

E. an HTTPS web user interface

F. an HTTP web user interface

Answer: BCE

| PDF Version Down

That is all, hope to helpful for you. Best Luck for ur ONT Exam.

If you need the complete pass4sure test questions for 642-845 Exam, you can visit Latest Pass4sure 642-845,maye it helpful for ur exam!





[Report Dead Link] Please leave a comment or send email to report dead links, so that we will update new links within 24 hours.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.