2013 Latest 640-802 Pass4sure Free Tests 31-40

Ensurepass

 

 

1.       QUESTION

An administrator attempts a traceroute but receives a “Destination Unreadable” message. Which protocol is responsible for that message?

 

A.  RARP

B.  RUDP

C.  ICMP

D.  SNMP

 

Answer: C

 

 

2.       QUESTION

Which layer in the OSI reference model is responsible for determining the availability of the receiving program and checking to see if enough resources exist for that communication?

 

A.     transport

B.     network

C.     presentation

D.     session

E.      application

 

Answer: E

 

 

3.       QUESTION

Data transfer is slow between the source and destination. The Quality of Service requested by the transport layer in the OSI reference model is not being maintained. To fix this issue, at which layer should the troubleshooting process begin?

 

A.     presentation

B.     session

C.     transport

D.     network

E.      physical

 

Answer: D

 

 

4.       QUESTION

Which protocols are found in the network layer of the OSI reference model and are responsible for path determination and traffic switching?

 

A.       LAN

B.       routing

C.       WAN

D.       network

 

Answer: B

 

 

5.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image002

 

An administrator pings the default gateway at 10.10.10.1 and sees the output as shown. At which OSI layer is the problem?

 

A.  data link layer

B.  application layer

C.  access layer

D.  session layer

E.  network layer

 

Answer: E

 

 

6.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image003

 

After HostA pings HostB, which entry will be in the ARP cache of HostA to support this transmission?

 

A.  clip_image005

B.  clip_image006

C.  clip_image007

D.  clip_image008

E.  clip_image009 

F.  clip_image010

 

Answer: D

 

 

7.       QUESTION

An inbound access list has been configured on a serial interface to deny packet entry for TCP and UDP ports 21, 23 and 25. What types of packets will be permitted by this ACL? (Choose three.)

 

A.     FTP

B.     Telnet

C.     SMTP

D.     DNS

E.      HTTP

F.      POP3

 

Answer: DEF

 

 

8.       QUESTION

Which of the following are types of flow control? (Choose three.)

 

A.     buffering

B.     cut-through

C.     windowing

D.     congestion avoidance

E.      load balancing

 

Answer: ACD

 

 

9.       QUESTION

Which destination addresses will be used by Host A to send data to Host C? (Choose two.)

clip_image011

 

A.     the IP address of Switch 1

B.     the MAC address of Switch 1

C.     the IP address of Host C

D.     the MAC address of Host C

E.      the IP address of the router’s E0 interface

F.      the MAC address of the router’s E0 interface

 

Answer: CF

 

 

 

10.   QUESTION

Host 1 is trying to communicate with Host 2. The e0 interface on Router C is down. Which of the following are true? (Choose two.)

clip_image012

 

A.     Router C will use ICMP to inform Host 1 that Host 2 cannot be reached.

B.     Router C will use ICMP to inform Router B that Host 2 cannot be reached.

C.     Router C will use ICMP to inform Host 1, Router A, and Router B that Host 2 cannot be reached.

D.     Router C will send a Destination Unreachable message type.

E.      Router C will send a Router Selection message type.

F.      Router C will send a Source Quench message type.

 

Answer: AD

 

Ensurepass offers Latest 2013 640-802 Real Exam Questions , help you to pass exam 100%.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.